Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia moderacja - pomysl na kuchnie Re: moderacja - pomysl na kuchnie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: moderacja - pomysl na kuchnie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "czeremcha " <c...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: moderacja - pomysl na kuchnie
Date: Thu, 23 Nov 2006 07:47:33 +0000 (UTC)
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 17
Message-ID: <ek3jmk$sbf$1@inews.gazeta.pl>
References: <eilg5c$j7c$1@nemesis.news.tpi.pl><454f0b06$1@news.home.net.pl>
<einclp$6dc$1@news.onet.pl>
<1...@h...googlegroups.com>
<2...@4...com>
<eipjsc$8g6$1@inews.gazeta.pl> <4550728d$1@news.home.net.pl>
<eiqc8o$o1d$1@inews.gazeta.pl>
<q...@4...com>
<eiqe4c$23i$1@inews.gazeta.pl>
<p...@4...com>
<eiqm19$sf7$1@atlantis.news.tpi.pl>
<p...@4...com>
<455108ac$0$17968$f69f905@mamut2.aster.pl> <eir699$gvj$1@inews.gazeta.pl>
<1...@i...googlegroups.com>
<eis41a$ft3$1@inews.gazeta.pl> <eis5r6$ngd$1@atlantis.news.tpi.pl>
<eis8e3$4qr$1@inews.gazeta.pl> <eisipd$d5d$1@nemesis.news.tpi.pl>
<eitkoc$q8j$1@inews.gazeta.pl> <ek33c5$4qd$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: chello084010188035.chello.pl
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1164268053 29039 172.20.26.234 (23 Nov 2006 07:47:33 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 23 Nov 2006 07:47:33 +0000 (UTC)
X-User: czeremcha4
X-Forwarded-For: 172.20.6.162
X-Remote-IP: chello084010188035.chello.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:283581
Ukryj nagłówki

Sokolnik <s...@o...pl> napisał(a):

> Lepsz kapusta biała od włoskiej, jest delikatniejsza. Niektóre włoskie sa
> takie, że nawet długie gotowanie nie zmniejsza żyłowatości. Włoska, po za
> rosołem i zupami, jest dobra z bułką tartą. Nawet gołąbki lepsze są z
> białej.

Gołąbki robię z białej. Faszerowaną - z włoskiej, i nie widzę problemu z
żyłowatością, wręcz kapusta włoska wydaje mi się delikatniejsza /po ścięciu
grubych nerwów, rzecz jasna/. No i smak jest zupełnie, zupełnie inny.
Robiłam też coś w rodzaju gołąbków z kapusty włoskiej, tyle że z farszem z
kaszy jaglanej i marchwi.

Ania

--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
23.11 Panslavista
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
NOWY: 2025-12-07 Algorytmy - komentarz [po lekturze ks.]
"Młodzieżowe Słowo Roku 2025 - głosowanie", ale bez podania znaczeń tych neologizmów
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
[polscy - przyp. JMJ] Naukowcy będą pracować nad zwiększeniem wiarygodności sztucznej inteligencji.
Reżim Talibów w Afganistanie zakazał kobietom: pracy w większości zawodów, studiowania, nauki w szkołach średnich i podstawowych!!!
Edukuję się jak używać Thunderbirda
NOWY: 2025-09-29 Alg., Strukt. Danych i Tech. Prog. - komentarz.pdf
Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Kol. sukces po polsku: polscy naukowcy przywracają życie morskim roślinom
Tak działa edukacja Putina. Już przedszkolaki śpiewają, że są gotowe skonać w boju
Medycyna - czy jej potrzebujemy?
Atak na [argentyńskie - przyp. JMJ] badaczki, które zbadały szczepionki na COVID-19
Xi Jinping: ,,Prognozy mówią, że w tym stuleciu istnieje szansa dożycia 150 lat"
Zbrodnia 3 Maja
Połowa Polek piła w ciąży. Dzieci z FASD rodzi się więcej niż z zespołem Downa i autyzmem