Data: 2003-01-16 10:20:29
Temat: Re: moja lazania + faworki pytanie
Od: zGosiula <z...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Basia wrote:
>
> po prostu chodzilo mi o to,
> ze dla mnie faworki to cos bardzo kruchego i delikatnego a jakikolwiek wyrob
> drozdzowy - czy pieczony czy smazony kruchy raczej nie bedzie.
Ale, wierz mi, takie drożdżowe faworki też są kruche :-). Nie mają nic
wspólnego z pączkami czy racuchami :-). Jak będziesz miała kiedyś
okazję, to spróbuj :-). Oczywiście wyglądają i smakują inaczej niż takie
"tradycyjne", ale na pewno nie są bułowate ;-).
--
Gosia
wywal "brzydkie" mailto: zgosiula(at)poczta.onet.pl
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=
Pomóż dzieciom: http://www.pajacyk.pl
|