Data: 2003-01-16 11:26:08
Temat: Re: moja lazania + faworki pytanie
Od: "Basia" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "zGosiula" <z...@p...onet.pl> napisał w
wiadomości news:3E26876D.5080905@poczta.onet.pl...
> Basia wrote:
> >
> > po prostu chodzilo mi o to,
> > ze dla mnie faworki to cos bardzo kruchego i delikatnego a jakikolwiek
wyrob
> > drozdzowy - czy pieczony czy smazony kruchy raczej nie bedzie.
>
> Ale, wierz mi, takie drożdżowe faworki też są kruche :-). Nie mają nic
> wspólnego z pączkami czy racuchami :-). Jak będziesz miała kiedyś
> okazję, to spróbuj :-). Oczywiście wyglądają i smakują inaczej niż takie
> "tradycyjne", ale na pewno nie są bułowate ;-).
czy to znaczy ze ciasto jest rozwalkowywane rownie cienko jak to na faworki
bez drozdzy?
pozdrawiam
Basia
|