Data: 2003-06-25 15:11:52
Temat: Re: mozarella
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.remove_X>
Pokaż wszystkie nagłówki
Agata N. napisal(a):
> U nas kupowalem
>> mozarelle Zolta i jakiejs polskiej firmy. Polska byla, owszem, dwa
>> razy tansza, ale znacznie twardsza od Zolta. Nieco gumiasta nawet.
>> Ktos w PL robia dobra i tansza (od Zolta czy Galbani) mozarelle?
>
>> Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
>
>Zolta nie znam.
Zolt robi wlasnie Twoja ZOLTarelle ;--)
>Może i wychodzi minimalnie drożej, za to wrażenia smakowe są niezastąpione
Minimalnie nie wychodzi. Ponad dwa razy drozej. Ale tez wlasnie kupuje
juz tylko Zoltarelle ;--).
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
- What about your soul?
- I'm an engineer.
|