Data: 2006-01-02 08:14:49
Temat: Re: mrozona kapusta pekinska...
Od: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Marsjasz" <m...@p...NOSPAM.neostrada.pl> napisał w
wiadomości news:dpa7eu$f24$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Magdalena Bassett napisał(a):
> > Marsjasz wrote:
> >
> >
> >> mam !!!
> >> kiszona koreanska kapusta :)!!!
> >> dzieki tyle ze tutaj nie ukisze...
> >> ale przepis zanotowany...
> >> pozdrawiam
> >> Mars
> >
> >
> > Tutaj to znaczy na Marsie?
> >
> > Kim che mozna kisic w sloikach, najlepiej politrowych. Specjalna
> > mieszanke przypraw mozna dostac (razem z przepisem) w sklepach z
> > azjatyckim jedzeniem albo w internecie. Jest to swietna przystawka do
> > miesa lub wedlin.
> >
> > MB
> myslalem ze garnka kamiennego potrzebuje co i najmniej...
> Marsjasz
Z mieszanką przypraw do kimczi w Polsce to może byc problem....
trzeba samemu robic paste z : chili i sosu ostrygowego
reszta to por imbir czosnek i marchewka..
samemu trzeba sprawdzic czy ma ostre być czy nie..
Pozdrawiam
Marek
|