Data: 2006-03-17 07:52:13
Temat: Re: mrożone czereśnie
Od: "czeremcha" <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Szpilka \(Sylvja\) <s...@t...pl> napisał(a):
> No ale jeśli one nie są wydrylowane, to co, mam je przed dodaniem
> do ciasta rozmrozić najpierw? Bo trudno jedząc ciasto co chwila pluc
> pestkami.
Uwielbiam czereśnie. Mogłabym pluć jedząc ciasto, nie przeszkadzałoby mi.
Ale nie o to pytałaś. :-)
> No właśnie myślałam o kompocie, ale wydawało mi się,
> że za mdły może wyjść. Nie ma to jak kompocik z wiśni :-)
Nie będzie mdły. Kompot czereśniowy jest świetny.
Ale możesz zrobić np. zupę owocową. Niektórzy lubią. A zupa owocowa w środku
zimy /bo tak to wygląda za oknem, niestety/ może poprawiać nastrój.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|