Data: 2003-04-28 11:55:25
Temat: Re: murzynek-jakby trochę za mokry i zakalcowaty
Od: G...@p...onet.pl-----USUN-TO (Grzegorz Janoszka)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 28 Apr 2003 13:49:00 +0200 I had a dream that anet <a...@t...net>
wrote:
>Co robię nie tak? Za krótko piekę a może w zbyt wysokiej temperaturze albo
>za niskiej (piekarnik z termoobiegiem 180*C 45 min), już sama nie wiem.
>Wychodzi mi taki zbyt wilgotny choć z wierzchu wygląda ok.Przepis mam z
>grupy i za pierwszym razem i drugim był w porządku, więc co teraz.
Według mnie pieczesz najbardziej idealnego murzynka na świecie.
Zakalcowaty murzynek to poezja, ambrozja itd :)
W domu Mama zawsze piecze dwa - zakalca dla mnie i dla siostry oraz
"normalnego" dla gości :)
--
Grzegorz Janoszka odpowiadając POPRAW adres
UWAGA, mam specyficzne poczucie humoru! Na newsach wyrażam swoje prywatne
specyficzne poglądy, a nie moich byłych, obecnych i przyszłych pracodawców.
|