Data: 2015-09-21 21:03:45
Temat: Re: nadciąga dynia...
Od: "Chiron" <c...@o...eu>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "FEniks" <x...@p...fm> napisał w wiadomości
news:56003230$0$27518$65785112@news.neostrada.pl...
>W dniu 2015-09-21 o 17:28, Qrczak pisze:
>> Dnia 2015-09-21 08:32, obywatel FEniks uprzejmie donosi:
>>> W dniu 2015-09-21 o 06:17, Chiron pisze:
>>>> Są też frytki w paczce, które się po prostu wrzuca do piekarnika (bez
>>>> oleju!)
>>>
>>> Ale co to za frytki...
>>
>> A nie mówiłam, że najlepsze robi MacDonald!!!
>
> Nie wiem, czy najlepsze, ale wcale nie takie znowu złe. A już na pewno
> smaży je w głębokim tłuszczu.
OK- nie chciałem być przykry- ale nie obrazisz się chyba za szczerość?
McDonald i (chyba) wszystkie inne takie fastfoody- robią frytki na
mieszaninie łoju, smalcu i odpadów oleju. To tak zwana frytura. No cóż-
smacznego. Ja wolę omijać z daleka. No ale to Twoja wątroba.
--
Chiron
|