Data: 2004-02-10 13:59:26
Temat: Re: napolitanka
Od: bella <belunia@[usunxxx]autograf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2004-02-10 13:31, Użytkownik Anna Ladorucka napisał:
> Sa w archiwum rozne przepisy na zupy z serkow topionych, np. serowa,
> porowo-serowa. Mysle, ze w ponizszym przepisie serek topiony moglby zastapic
> twardy zolty ser. Moze to modyfikacja zupy neapolitanskiej (mozemy ja nazwac
> napolitanka, bo to juz nowy przepis ;)).
> Moze podpytaj corki, czy te skladniki odpowiadaja temu, co jadla na
> stolowce, a jesli tak, to zrob z serem zoltym lub topionym, jak wolisz.
Masz racje ze moznaby bylo sprobowac zastapic zolty ser topionym..
sprobuje jednak najpierw z zoltym i zobaczymy co cora powie :)
Jak nam posmnkuje zaczne eksperymentowac :)
dziekuje Aniu za pomoc
--
pozdrawiam
b.
p.s. Jeśli chcesz napisać do mnie usuń [usunxxx] z mojego adresu
|