Data: 2001-08-29 11:01:06
Temat: Re: o pierogach z mi?sem i kapust?.
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>>Tylko to mi?sko to jaki tam ma by?? Mielone surowe i podsma?one, ugotowane,
>>zmielone i podsma?one?
>
>ugotowane, zmielone i ca?y farsz solidnie doprawiony podsma?y?.
>Bez szczególnego t?uszczy, niech syczy i si? popra?a a ty
>mieszaj. Chwil? na ma?ym gazie. Farsz u mnie przypomina paci? ze
>wzgl?du na drobne bardzo poszatkowanie wszystkiego. nic tu si?
>nie ci?gnie.
>
>agataW.
>
ja to dawnymi czase przemielilam reszte pieczeni wieprzowej..i
wyszlo b.dobre
moja Babcia gotowala z wloszczyzna jakies rosolowe i potem je
mielila i smazyla j.w.
Krysia, opozniona w wyjsciu, no bo przecie ma dorastajaca corke,
ktora jest umowiona na miescie, idzie juz na dol, czuje perfumy..
K.T. - starannie opakowana
|