Data: 2001-08-14 05:16:17
Temat: Re: oberzyna
Od: "slav" <s...@s...ca>
Pokaż wszystkie nagłówki
Powiedzcie mi o co chodzi z tymi gorzkimi baklazanami.
Jadam baklazany niezmiernie czesto rozne gatunki i pod roznymi postaciami
ale nigdy nie byly i nie sa gorzkie.
Zastanawiam sie czy moze odmiany z tego kontynentu sa inne ??????
pozdrawiam,
Slav
"Barbara" <b...@p...onet.pl> wrote in message
news:9l89oh$gc0$1@news.tpi.pl...
> poszukaj przepisów na bakłażana - to przeciez to samo, może znajdziesz
> wskazówki jak długo nalezy piec.
> Bakłażan smażony w plastrach musi być najpierw posolony i poleżec aż puści
> sok, który się odlewa- dzięki temu nie jest gorzki, może podobnie
postępuje
> się z faszerowanym...
>
> pozdrawiam
> Basia
>
>
>
|