| « poprzedni post | |
|
From: "rena" <r...@a...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <3a82f415$1@news.vogel.pl> Subject: Re: ocet balsamiczny? Date: Fri, 9 Feb 2001 18:23:50 +0100 Lines: 4 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 NNTP-Posting-Host: gdacz.acn.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: gdacz.acn.pl Message-ID: <3a8426eb$1@news.vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 981739243 gdacz.acn.pl (9 Feb 2001 18:20:43 +0100) X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog el.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:43577 Ukryj nagłówki a w polsce jak ksztaltuja sie ceny tego octu? ale mi narobiliscie smaczku:) | |
Zobacz także