Data: 2001-02-10 12:48:58
Temat: Re: ocet balsamiczny?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 9 Feb 2001 18:23:50 +0100, "rena" <r...@a...net.pl>
wrote:
>a w polsce jak ksztaltuja sie ceny tego octu? ale mi narobiliscie smaczku:)
>polecacie jakies firmy konkretne?
>
tu on tani NIE jest, wiec nie wyobrazam sobie, zeby byl tani
gdziekolwiek. Ale warto miec. Nie bedziesz w tym przeciez
marynowac grzybow, buraczkow, cebulki czy orzechow
wloskich...choc do tych ostatnich by sie nadawal, bo jest ciemno
brazowy. Nie dodaje do wielu rzeczy, bo sie robia ciemno bure.
Ale mozna podlac jakas potrawe (zazw. miesna) duszaca sie na
glebokiej patelni - podostrza smak
Krysia
K.T. - starannie opakowana
-----= Posted via Newsfeeds.Com, Uncensored Usenet News =-----
http://www.newsfeeds.com - The #1 Newsgroup Service in the World!
-----== Over 80,000 Newsgroups - 16 Different Servers! =-----
|