Data: 2006-09-22 11:51:33
Temat: Re: oliwa aromatyzowana- jak?
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "księżniczka Telimena" <b...@m...pl> napisał w wiadomości
news:eeubsb$a7b$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:eeturt$maj$1@news.onet.pl...
>> Użytkownik "księżniczka Telimena" <b...@m...pl> napisał w wiadomości
>> news:eetu7j$cnv$1@atlantis.news.tpi.pl...
>>>
>>> Użytkownik "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> napisał w
>>> wiadomości news:eer5in$34t$1@news.onet.pl...
>>>> Użytkownik "księżniczka Telimena" <b...@m...pl> napisał w wiadomości
>>>> news:eepeeb$90f$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
>> Nie ma korka, do d...
>
> no to do samego aromatyzowania może weź jakąś po winie. Ta z Ikei do
> używania jest według mnie ok. We wszystkich knajpach, w których serwują
> oliwę używane są właśnie tego typu butelki.
Ale ja nie knajpa. całej butelkii na raz nie zużyję. A reszte przelewać po
posiłku i myc... za dużo roboty. Szukam i opreferucje coś, co moge podac na
stół, a reszte przechować - w tym samym naczyniu.
DJD
|