Data: 2002-02-22 19:39:52
Temat: Re: orzechy pistacjowe
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dorota Orzeszak" <s...@a...com.pl> napisał w wiadomości
news:a566fs$37p$1@news.tpi.pl...
> Witam,
> Od pewnego czasu zastanawiamy sie ze znajomymi jak to sie dzieje ze te
> orzeszki sa takie slone.
> Czy macie jakies idee? Przeciez takie slone nie sa chyba z natury :)
>
A czytałaś skład na opakowaniu?
Ja tego nie jadam, bo nie lubię...
Ale mąż jada i na polskim rynku nie widziałam orzechów pistacjowych
niesolonych... Jak chcesz spróbować niesolonego, to czasem się zdarzy w
paczce taki w niepękniętej skorupce. Umyj ją z soli i rozłup.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|