Data: 2007-03-21 19:01:20
Temat: Re: ostatnio wędzone kości schabu...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Marsjasz" <m...@g...pl> wrote in message
news:etrt6s$b6u$1@inews.gazeta.pl...
> Panslavista napisał(a):
> > "Marsjasz" <m...@g...pl> wrote in message
> > news:etrre3$1l9$1@inews.gazeta.pl...
> >> a dziś doceniam wędzone żeberka...
> >> na początek krupnik...
> >> Mars
> >
> > Kapuśniak, żurek - zalewajka, grochówka, fasolowa, jarzynowa, barszcz
> > czerwony + dwa grzybki, barszcz biały, barszcz bialy na kwasie
ogórkowym,
> > ogórkowa...
> >
> >
> naprawde na nowo odkrywam wedzone kosci...
> zapach podczas gotowania...
> i taj jak wczesniej pisalem robie z nich warzywny wywar w ktorym gotuje
> czy to kasze czy groch...
> Mars
Na tych kosciach nie ma kawałka mięsa?
|