Data: 2007-03-21 19:33:13
Temat: Re: ostatnio wędzone kości schabu...
Od: Marsjasz <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a):
> "Marsjasz" <m...@g...pl> wrote in message
> news:etrt6s$b6u$1@inews.gazeta.pl...
>> Panslavista napisał(a):
>>> "Marsjasz" <m...@g...pl> wrote in message
>>> news:etrre3$1l9$1@inews.gazeta.pl...
>>>> a dziś doceniam wędzone żeberka...
>>>> na początek krupnik...
>>>> Mars
>>> Kapuśniak, żurek - zalewajka, grochówka, fasolowa, jarzynowa, barszcz
>>> czerwony + dwa grzybki, barszcz biały, barszcz bialy na kwasie
> ogórkowym,
>>> ogórkowa...
>>>
>>>
>> naprawde na nowo odkrywam wedzone kosci...
>> zapach podczas gotowania...
>> i taj jak wczesniej pisalem robie z nich warzywny wywar w ktorym gotuje
>> czy to kasze czy groch...
>> Mars
>
> Na tych kosciach nie ma kawałka mięsa?
>
>
na zeberkach jakies 40%...
Mars
|