Data: 2004-06-19 10:21:13
Temat: Re: [p] szpinak i pory w roli głónej
Od: m...@p...onet.pl (Kot)
Pokaż wszystkie nagłówki
Sowa wrote:
> Użytkownik "Kot" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:40D3E589.4070801@poczta.onet.pl...
>
>>Sowa wrote:
>>
> ...orzeszków...orzeszkach...miseczki...troszkę...ząb
ki...cieniutkie...orzesz
> kami (ew.
>
>>Bzibziukasz !!!! ;>
>>
>>Kot zlosliwawy cos z rana
>
>
> A złośliwy kot poranny, to jak mniemam: kiciuśiunieczek?
>
> Sowulińcia
A nie. Kot jest Kot, zadna Kicia, Kicius czy inne takie, tylko Kot nie
przepada za przesada w zadna strone. A problem zdrobnien na grupie
urasta juz do trollingu.
A zeby nie bylo tak calkiem offtopic to powiem, ze upieklam chleb.
Kompletna klapa, a mialo byc tak pieknie. Nie wyrosl, plaski byl jak
jajko sadzone, w srodku gliniasty. Po dokladnych ogledzinach wyszlo na
jaw, ze drozdze sie WOGLE nie rozpuscily (przy etapie rosniecia uznalam,
ze moja ocena rzeczywistosci moze byc zafalszowana i moze on jednak
urosl, tylko ja nie potrafie porownac)
I tu nastepuje pytanie. Czy te drozdze powinnam najpierw rozpuscic w
wodzie? Kiedys, jak robilam chleb w maszynce, to dosypywalam suchy, ale
on sie tam wyrabial przez dobrych kilka godzin, a ja tutaj chyba z 10
minut go tylko mietosilam. To jak powinnam zrobic?
--
Kot
m...@p...onet.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|