Data: 2001-02-27 20:25:07
Temat: Re: panierka
Od: "Danka" <j...@z...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
No wlasnie, chyba po tez optaczanie w mace, aby niejako "osuszyc" mieso,
przez co panierka lepiej sie na nim trzyma.
Pozdr.,
Danka
"przemek cybulski" <y...@p...com> schreef in bericht
news:97gsiv$lat$1@news.tpi.pl...
> >
> > A ja obtaczam grubo i mi nie odpada - jest gruba, pulchna, miejscami
> odstaje
> > od schabowego - ale to jest taki bąbel powietrzny, a nigdy nie odpada...
> > Może to dlatego, że ja schabowych nie solę przed panierowaniem, wcale
nie
> > solę i nie puszczają soku?
> > --
> > Joanna
> > http://jduszczynska.republika.pl
> >
> > no właśnie podobno mięso powinno być suche
> > irmina
> >
>
>
|