Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia pasta porady Re: pasta porady

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: pasta porady

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!individua
l.net!not-for-mail
From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: pasta porady
Date: Mon, 30 Jan 2006 23:42:35 +0100
Organization: Niesz & Niesz Ltd.
Lines: 24
Message-ID: <8575326897$20060130234235@ewcia.kloups>
References: <drm308$i31$1@news.onet.pl> <4...@g...pl>
Reply-To: e...@g...com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: individual.net nL4gmunQe62aENfjp3BTTAjQSEZ7zDkOH0AtjIXA4HgH4nKTJZ
X-Priority: 3 (Normal)
In-Reply-To: <4...@g...pl>
X-Comment-To: All
X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:259115
Ukryj nagłówki


Le lundi 30 janvier 2006 ŕ 23:24:26, dans <4...@g...pl> vous écriviez
:


> Tluszcz jest nosnikiem smaku i troche szkoda go wylewac
> (chyba, ze jest go bardzo duzo), lepiej dodac troche maki wymieszanej z
> odrobina wody i jeszcze chwile pogotowac, maka zwiąże tluszcz.

Ja tysz tak kiedys uwazalam ale zmienilam zdanie w stosunku do miesa
mielonego : zostaje w nim wystarczajco tluszczu aby aromaty nie
"uciekly". Dlatego teraz usuwam "widoczny" tluszcz (ale tysz i miesa
nie odciskam...)

Tak samo w wypadku chili con carne (jezeli robie z mielonego, a nie
krojonego)



Ewcia


--
Niesz

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
30.01 Kot
30.01 Kot
30.01 Krysia Thompson
30.01 Konrad Kosmowski
31.01 Kot
31.01 Kot
31.01 bluescreen
31.01 Krysia Thompson
31.01 Konrad Kosmowski
31.01 Krysia Thompson
31.01 Kot
31.01 Art(Gruby)
01.02 Jerzy Nowak
01.02 @nn
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6