Data: 2001-09-17 11:33:50
Temat: Re: patelnia żeliwna - inauguracja?
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Irek Zablocki <i...@w...de> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:9o4h48$m2n$06$...@n...t-online.com...
> >
> > Koniak - jak najbardziej, do pysia;o) z radosci ze masz taka fajowska
> > patelnie (wyrazy zazdrosci, jak bede miala luzna kase tez sobie
zafunduje,
> > na razie z zeliwa mam tylko gar na pieczonki), patelnie umyc dokladnie
(bo
> > jest fabrycznie zakonserwowana jakimsik paskudztwem), wyprazyc tez
mozna.
> >
> > Pozdrowienia, Agata Solon, naturalna
> >
> Nie wszystkie, Kochanien'ka, nie wszystkie! Pewna szwedzka firma robiaca
swietne
> patelnie i wokopodobne zeliwne swoje wyroby poleca do natychmiastowego
uzycia,
> gdyz fabrycznie konserwowane sa olejem rzepakowym. Potem wolno je myc
tylko woda
> i po wysuszeniu smarowac ponownie olejem.
>
> Irek
A sklepowy brudek? Rzepak nie rzepak, ja bym pro forma umyla....;o)
Agata
|