| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl! not-for-mail From: "jozef telecki" <m...@i...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: peklowana szynka- jak dłudo sparzyć? Date: Wed, 16 Apr 2003 21:04:27 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <b7k999$glc$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <b7jtc6$j7r$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: rlub2.lublin.msk.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050519658 17068 213.77.68.2 (16 Apr 2003 19:00:58 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 16 Apr 2003 19:00:58 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:153180 Ukryj nagłówki szynke gotuje sie w temperaturze wrzenia przez ok.15 min,a nastepnie obniza | |
Zobacz także