Data: 2000-12-06 21:15:16
Temat: Re: piec do pizzy w domu
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jakub Jewula" <b...@s...com.pl> napisał w wiadomości
news:90ltqi$e89$1@news.internetia.pl...
| > wloz do piekarnika cegielki szmotowe i po dlugim nagrzaniu
| > otrzymasz namiastke pieca do pizzy - juz kiedys o tym bylo
| > na grupie
|
| Rozumiem, ze na te cegly sruu pizze?
|
| A moze by tak je wstepnie na gazie?
Nie. Nagrzewasz piekarnik z cegłami w nim. One łapią temperaturę
(widziałeś kiedyś piec akumulacyjny?) i trzymają wysoką temperaturę.
A jak już jest gorąco i temperatura nie chce rosnąć dalej (w moim
kiepskim gazowym piekarniku termometr wskazuje ok. 270 st.C), to
sruuu pizzę. :-)
--
Konrad J. Brywczyński should it be implausible
b...@w...pdi.net that a man can supervise
www.kjb.w.pl the construction of light
|