Data: 2006-08-15 08:29:03
Temat: Re: pieczarki
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"kruk" <k...@p...tp.pl> wrote in message
news:ebruvl$bff$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Na łące jest dużo pieczarek, jem je na różne sposoby, częśc nawet
> zamroziłem, ale te najmniejsze chciałbym
> zrbić w occie. Pomóżcie . Sprawdzę każdy sensowny przepis.
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=83
84
http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/przetwory-domo
we/pieczarki-marynowane.html
Małe w całości, duże - tylko kapelusze (trzony pokroić w plasterki, poddusić
i zapasteryzować w słoiku - bez cebuli, tę można dodać na końcu - do zupy
lub innej potrawy).
|