Data: 2000-01-25 18:43:23
Temat: Re: pieczen wolowa
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
--
Chrystian Schmalz napisał(a) w wiadomości: <3...@n...vogel.pl>...
>robila potrawe w bretfance to musisz ja nakryc wtedy mieso
>wolowe bedzie sie pazylo a nie gotowalo przez co bedzie bardzo miekkie i
>soczyste pozostaly po "pieczeniu" sos
>staraj się doprawic lyzeczka przecieru pomidorowego30% i smietana
>kremowka30% z odrobina maki pszennen luxusowej ( smietana z maka wczesniej
>rozbeltana i do gotujacego sosu wlana, zagotowac bez miesa, ktore wczesniej
>wyjelas ( miekkie )
Well bardzo ciekawe urozmaicenie - nie wiem tylko skąd wstręt do papryki
?:)))
A w kwesti pieczenia - moja wina - ale jak nie piszę to zawsze znaczy pod
przykryciem :)
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
|