Data: 2001-08-27 16:03:54
Temat: Re: pieczenie kurczaka
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
:
>mi najsmaczniejszy wychodzi gdy posypie go przyprawa do kurczaka (nazewnatrz
>i wewnatrz) wloze do zaroodpornego naczynia z przykrywka i pieke ok 1,5 godz
>pod przykryciem w piekarniku
>
>Kaczucha
>
To gdzie wtedy chrupiaca skorka? MOje dzieci przez pewnien czas
wierzyly, ze kurczak to zwierze bez skory (Mamie sie jednak
wierzy...), hehehe potem mnie podejrzaly
Krysia
>Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
>news:9mdl9l$q4d$1@news.tpi.pl...
>>
>> Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup
>dyskusyjnych
>> napisał:p...@4...com..
.
>> > Chcę na obiad upiec kurczaka.
>> > Nie mam rożna.
>> > --
>> > ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
>>
>> Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem ,
>posmaruj
>> miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
>>
>>
>> Jola L-L
>>
>>
>
K.T. - starannie opakowana
|