Data: 2001-08-27 17:09:37
Temat: Re: pieczenie kurczaka
Od: "Iwona Malek" <i...@c...at>
Pokaż wszystkie nagłówki
no tak z chrupiaca skorka sa problemy jak sie zapomne, ale jak uwazam to na
15 min przed wyjeciem odkrywam brytfanke i piecze sie w "otwartej
przestrzeni" i skorka twardnieje:))
Kaczucha
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:3prkot0mnt7gpm3sfp8bpeu2p4rldl5i25@4ax.com...
> :
>
> >mi najsmaczniejszy wychodzi gdy posypie go przyprawa do kurczaka
(nazewnatrz
> >i wewnatrz) wloze do zaroodpornego naczynia z przykrywka i pieke ok 1,5
godz
> >pod przykryciem w piekarniku
> >
> >Kaczucha
> >
>
> To gdzie wtedy chrupiaca skorka? MOje dzieci przez pewnien czas
> wierzyly, ze kurczak to zwierze bez skory (Mamie sie jednak
> wierzy...), hehehe potem mnie podejrzaly
>
> Krysia
> >Użytkownik "Jola L-L" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
> >news:9mdl9l$q4d$1@news.tpi.pl...
> >>
> >> Użytkownik Marzenka <m...@t...com.pl> w wiadomości do grup
> >dyskusyjnych
> >> napisał:p...@4...com..
.
> >> > Chcę na obiad upiec kurczaka.
> >> > Nie mam rożna.
> >> > --
> >> > ======---> Marzenka i Qba (18.03.01)<---======
> >>
> >> Jak masz prodiz to podziel na porcje, posyp vegeta i majerankiem ,
> >posmaruj
> >> miodem i upiecz . Nie czujesz w gotowym miodu i jest bardzo soczysty.
> >>
> >>
> >> Jola L-L
> >>
> >>
> >
>
> K.T. - starannie opakowana
|