Data: 2005-01-03 21:06:03
Temat: Re: pieczenie ryb w soli kamiennej
Od: "Czeslaw Klott" <c...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Witam
> Zrobilem w w/w sposob suma, wyszedl calkiem dobrze.Ale chcialem zapytac o
> inne ryby, czy ktos ma jakies doswiadczenie w tej kwestii? Jakie rybki sie
> nadaja do tego najbardziej,jak przyrzadzac je najlepiej? Mojego sumowi
> zdjalem wpierw skore, do srodka dalem mu swierzy rozmaryn i plasterki
> cytryny.Czekam na pomysly, w czwartek musze cos zrobic w tej soli i naprawde
> nie wiem jaka rybe wybrac,jak przyrzadzic.Wiem,ze nie moze byc zadna
W ostatnia niedziele Okrasa produkowal sie z ryba w soli:
http://tvp.pl/1181,20041229145396.strona
Pzdr Czeslaw
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|