Data: 2002-12-29 14:53:02
Temat: Re: piekarnik
Od: "bazyli4" <b...@p...USUNTO.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "I.P." <i...@g...de> napisal w wiadomosci
news:aumv5m$6q4$03$1@news.t-online.com...
> To robisz cos nie tak . Termoobieg ( jezeli okreslenie oznacza
nadmuch
> cieplego powietrza ?) to nic innego tylko rownomierne nagrzewanie
piekarnika
> i temp. powinna byc o ok. 20°C nizsza. Drob mozna piec pod
przykryciem, a
> krotko przed podaniem, albo wlaczyc rozen, albo kombinacje termoobieg
z
> roznem(jezeli piecyk ma taki program).
> pozdrowienia
> Ilona
Mialem kuchnie i z termoobiegiem i roznem. Po pól roku zamienilem ja na
normalna ;-)))
Pzdr
Pawel
|