| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.on et.pl From: "Michał" <t...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pigwa Date: 9 Oct 2004 15:07:11 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 10 Message-ID: <1...@n...onet.pl> References: <ck6351$p4n$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1097327231 14725 213.180.130.18 (9 Oct 2004 13:07:11 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 9 Oct 2004 13:07:11 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 83.31.168.238, 192.168.243.36 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; MyIE2) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:217969 Ukryj nagłówki A ja, w zeszłym roku zrobiłem sok z pigwy (owoc pigwowca chińskiego, gwoli | |
Zobacz także