Data: 2003-11-13 21:12:43
Temat: Re: pizza - dodatki
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 13 Nov 2003 18:10:49 +0100, Wojciech Ściesiński
<w...@N...prv.pl> wrote:
>Dnia 12.11.2003 18:26, Użytkownik Krysia Thompson napisał :
>
>>
>> ooootak,...ja jeszcze robie takie reformowane kartofle -
>> pokrojone w plasterki, pomazane olejem i potem poskladane pionowo
>> w forme kartofla. upieczone.......
>
>Czy mogę prosić o bliższy opis tego pieczenia ? Tzn. temperatura, czas ...
>
>Z góry dziękuję.
>
>Pozdrawiam :-)
nic z tego...temperature mierze w Farenheitach a czas to zalezy
od tego, jak to wyglada jak zagladam. zaczynam od dobrze goracego
piecyka, jak po pol godzinie rumienis ie to znaczy, ze ma za
goraco, spali sie a nie upiecze, to zmniejszam (z 375 na 325 -
teraz trzeba przeliczyc na celsjusze ;) ))
trys, malo pomocny, bo na oko
K.T. - starannie opakowana
|