Data: 2006-02-14 15:10:01
Temat: Re: po co E476 w czekoladzie ?
Od: " " <z...@W...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los <w...@o...pl> napisał(a):
tam naturalny...
> No cóż, zależy co się uważa za syntetyczne. E 476 otrzymuje się z oleju
> rzepakowego i estrów glicerynowych, czyli jak najbardziej naturalnych
> surowców.
Idąc dalej tym tropem, to wszystko na tej ziemi jest naturalne , czyż nie? Ja
przynajmniej jestem takiego zdania. Tyle że nie wszystko tak zaraz powinniśmy
pchać do gęby.
Taka lecytyna na ten przykład, zwiększająca "jaedwabistość " ;) czekolady
sprawiła, że zaczynam z tejże rezygnować. jakoś tak w jęzor piecze jedwabiście
:(
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|