Data: 2007-12-07 23:50:10
Temat: Re: podkładka pod rozbijanie mięsa ?
Od: " " <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Piotrek <h...@p...onet.pl> napisał(a):
> zawsze rodzice używali drewnianych desekale w dzisiejszych czasach -
> bakterie, salmonella itp. podobno w drewnianych dekskach mnożą się
> straszliwie.
No i zrobiły ci coś te bakterie? Zawsze się mnożyły i mnożyć będą, ale deską
można przecież np. sparzyć wrzątkiem przed klepaniem mięsa.
> No ale czego użyć w zamian ? Oglądałem w sklepie ale nic nie wygląda zbytnio
> solidnie.
Możesz podłożyć pod kotlet kawałek folii... Wyciągniętej wprost z opakowania i
w związku z tym pełnej bakterii ;-)
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|