Data: 2002-02-12 08:34:41
Temat: Re: poledwica po angielsku i na zimno
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
<a...@p...onet.pl> a écrit dans le message news:
5...@n...onet.pl...
> Dzięki serdeczne za porady, powiem Wam, jakwyszła (ale to dopiero za 10
dni -
> planowane na 23). Co do marynowania, to czy aby nie będzie mdła? Chociaż
może
> rzeczywiście wystarczy przed pieczeniem: posolić, popieprzyć, poczosnkować
i
> poziołować? Zobaczymy. Jeszcze raz dzięki.
Ach, zapomnialam ! Poledwiecy, i stekow, i w ogole wolowego miesa ktore ma
zostac rozowe w srodku, nie nalezy solic przed pieczeniem, ale po. Inaczej
bedzie twarde !
Ewcia
--
Niesz !
|