| « poprzedni post | |
|
From: "greg" <g...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <9mbdls$6r3$1@h1.uw.edu.pl> Subject: Re: pomidory a spaliny Date: Mon, 27 Aug 2001 06:19:35 +0200 Lines: 10 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600 NNTP-Posting-Host: pa154.wroclaw.sdi.tpnet.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: pa154.wroclaw.sdi.tpnet.pl Message-ID: <3...@n...vogel.pl> X-Trace: news.vogel.pl 998885994 pa154.wroclaw.sdi.tpnet.pl (27 Aug 2001 06:19:54 +0200) X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!news.one t.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.vogel.pl!nnrp Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:64255 Ukryj nagłówki Generalnie to jedna z "metod" szybszego dojzewania pomidorow. Robi sie to po | |
Zobacz także