| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Joanna" <j...@e...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: pomidory bez skórki-jak? Date: Wed, 17 Jul 2002 09:12:26 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 27 Message-ID: <ah353v$52l$1@news2.tpi.pl> References: <7...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pc11.tzmo.com.pl X-Trace: news2.tpi.pl 1026889663 5205 195.117.138.11 (17 Jul 2002 07:07:43 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 17 Jul 2002 07:07:43 +0000 (UTC) X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MSMail-Priority: Normal X-Priority: 3 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:117039 Ukryj nagłówki Pomidory trzeba sparzyć - wtedy skórka ładnie odchodzi. Przedtem można | |
Zobacz także