Data: 2001-07-03 21:06:32
Temat: Re: pory
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>Dzieki Joasiu za odpowiedz.Znalazlam,ale pierwsze primo nie mam szynki a drugie
>primo hi hi to za duzo roboty jak na dzisiejszy dzien ale czytajac po prostu
>stwierdzilam,ze je ugotuje zwyczajnie w wodzie i zjemy to na obiad polane
>odrobina masla z tarta bulka(bo pory to akurat na dzisiaj).Ciekawe czy bedzie
>to zjadliwe.Swietnie,ze Twoja strona jest w finale!!!Kongratulacje!Koncze i
>lece do garow! Dotka
Ugotowane, na zimno z odrobina majonezu i kilkoma kroplami
cytryny.
ALBO:
pokroic cienko, posolic, posikac dobrze sokiem z cytryny.
Odstawic, niech zmiekna. Przed samym podanim wymieszac z kwasna
smietana. Bardzo dobrze "lamie" tlustawe miesa, a jakie dobre z
puree katroflanym!
Krysia
K.T. - starannie opakowana
|