Data: 2001-07-03 21:50:35
Temat: Re: pory
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:llc4ktgmjnl2gr0bs5gd8mr8l1lqlpshrm@4ax.com...
>
> pokroic cienko, posolic, posikac dobrze sokiem z cytryny.
> Odstawic, niech zmiekna. Przed samym podanim wymieszac z kwasna
> smietana. Bardzo dobrze "lamie" tlustawe miesa, a jakie dobre z
> puree katroflanym!
Ja jeszcze takie pory dobrze zgniatam w dloni po pokrojeniu... Skuteczniej
wtedy miekna i puszczaja soczek...
--
Joanna
Moja witryna http://jduszczynska.republika.pl
zostala zakwalifikowana do finalu konkursu Podium Republiki WWW!!!
Jesli Ci sie podoba zaglosuj na nia!!!
http://fabryka.republika.pl/podium/nominacje.asp
Strona jest na liscie jako czwarta od konca z ciut dziwnym opisem
"Chomik, rodzinka, ulubiony film i potrawy Joanny."
|