Data: 2001-11-26 13:54:33
Temat: Re: powitanko+ zrazy po słowiańsku
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "sassanach" <s...@p...fm> napisał w wiadomości
news:9ttaao$bft$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Ana" <a...@e...com.pl> napisał w wiadomości
> news:9tt0eb$1cj5$1@news2.ipartners.pl...
> >
> > Jaka kapuste (jakom kapustem)?! Nigdzie jej nie widze. Kiszona czy
slodka?
> > Ile jej?
> >
> > AniaK
> >
>
> Ojej, przepraszam. Roztargnienie ludzka rzecz ;-). Szybciutko wklepywalam
te
> skladniki i pominelam jeden ;-)
> Kapusta naturalnie kiszona. Najlepsza taka jak jest teraz. Ile? Na poł
kilo
> miesa wystarczy gdzies 30 dag, ale ja daje duzo, bo bardzo lubie taką
> podduszona, aromatyczna kapuste.
>
> Sassanach
>
>
dzięki
:-)
AniaK
|