Data: 2001-04-03 14:41:42
Temat: Re: problem z masą do ciasta
Od: dagmara <a...@w...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 2 Apr 2001 21:41:08 +0200, w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
przelał(a) swe myśli na mój ekran pisząc:
>DD <d...@p...com> wrote:
>
>> U?ytkownik "kasiek" <k...@w...ps.pl> napisa" w wiadomo?ci
>> news:9a9ch5$m04$1@zeus.man.szczecin.pl...
>> > zapomnia"es dodac o jakiego typu masy Ci chodzi. serowe? budyniowe? na
>> bazie
>> > mas"a? a mo?e z bitej smietany? a mo?e ?mietanowe?
>> > pozdrawiam
>> > kachna
>> chodzi o masy na bazie mas"a (?ó"tka, cukier, piana z bia"ek, mas"o, aromat)
>
>Najbardziej podejrzane jest maslo. Bardzi dzis trudno kupic maslo
>odpowiedniej jakosci.
To jeszcze pół biedy - mój mąż zdziwił się kiedyś, dlaczego mu masa
wyszła za rzadka... zamiast ukręcić masło z cukrem, to je roztopił w
garnku i dopiero potem połączył z cukrem... :-O
Dagmara
|