Data: 2005-05-19 09:56:26
Temat: Re: [prosba] co wg Was najlepiej przyrzadzic
Od: "QwiateQ" <q...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Waldemar Krzok" wrote
> ja kroję dość cienko, bo rodzina tak lubi. Jakieś 5mm grubości. Smaży
> się bardzo krótko, gdzieś po minucie z kawałkiem po każdej stronie, by
> się zarumieniły. Musisz sprawdzić organoleptycznie, by były w środku
> soczyste, ale nie surowe.
>
> Waldek
Dzieki,
naprawde smaczne dobre i :-D wszystko nabralo lekkiej ostrosci = chili
pozostalo w zamiarach;
wyszlo wspolnie :) wyszlo smacznie i bardzo dobrze ogolnie
swietnie komponuje tu wino, jako skladnik dania podkresla jego smak, jako
dodatek nie musze wyjasniac :),
kapary dopiero w pelni wspolgraly z gotowymi filetami
wyszlo smacznie naprawde fajne danie na kolacje i inaczej niz standardowe
spaghetti ktore
dosyc czesto przyrzadzalem/lismy na rozne sposoby, i mimo ze spaghetti w
zamiarach nie bylo pierwszoplanowe,
zaskoczylo Nas danie oraz jego smak.
puenta ... kolacja we dwoje ... :-D romatnycznie ...
Dzieki za przepis i porady
danie pyszne
polecam
Dzieki Waldek
Pozdrawiam
Wojtek "QwiateQ"
|