Data: 2005-05-18 13:58:52
Temat: Re: [prosba] co wg Was najlepiej przyrzadzic
Od: Waldemar Krzok <w...@c...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
QwiateQ wrote:
>
> wczesniej przygotowywalem juz spaghetti ale sos pomidorowo - kaparowy jest
> dla mnie nowoscia mam nadzieje ze sie uda
>
> p.s. jak grube te plasterki najlepiej beda wspolgraly??
>
> przed chwila nabylem droga kupna skladniki a o 17:30 ruszam z przyrzadzaniem
> jesli jakies wskazowki i porady beda pomocne - bede wdzieczny
ja kroję dość cienko, bo rodzina tak lubi. Jakieś 5mm grubości. Smaży
się bardzo krótko, gdzieś po minucie z kawałkiem po każdej stronie, by
się zarumieniły. Musisz sprawdzić organoleptycznie, by były w środku
soczyste, ale nie surowe.
Waldek
|