Data: 2004-05-19 11:54:53
Temat: Re: przepis na Rostbef
Od: "batory" <b...@p...wywaltoonet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Hanna Burdon" <h...@n...com> napisał w wiadomości
news:c8ffj9$qh9$1@inews.gazeta.pl...
> In news:c8fena$i6d$1@news.onet.pl, Przemek wrote:
> > Czy mam go smażyć, czy jednak
> > potrzebne będzie pieczenie w piekarniku?
>
> Rostbef, jak sama nazwa wskazuje (ang. roast beef), jest pieczony. W
> piekarniku. Li i jedynie. :-)
>
A to czemu? Ja najczęściej robię z rostbefu coś co moja mama zwała brizolki.
Rostbef kroję na plastry, zbijam i smażę. Podaję ze smażoną cebulką (dużo
tej cebulki).
Pozdrówka - Agnieszka
|