Data: 2006-09-25 21:42:45
Temat: Re: przepis na pyzy
Od: <c...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
yAro <p...@p...onet.pl> napisał(a):
> Widziałem na sieci sporo przepisów na pyzy i
> zwykle każdy był nieco inny.
> Wypróbowałem 2 na pyzy niedrożdżowe i nie byłem
> zachwycony. Szukam
> czegoś co jak najbardziej przypomina te pyzy,
> które można dostać mrożone
> w sklepach bo z wypróbowanych przepisów takie mi
> jednak najbardziej smakują.
> Jak oni je robią? Ze znalezionych przepisów to
> wychodzą albo strasznie
> ciemne (niemal niebieskie), albo twardsze i
> ciężkie choś tekstura jest jak tych mrożonych.
> Jak więc robi się te, które sprzedają w sklepach?
> Jarek
>
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|