Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!rzeszow.rmf.pl!orion
.cst.tpsa.pl!news.tpnet.pl!not-for-mail
Message-ID: <3...@p...com>
From: Agnieszka <a...@p...com>
X-Mailer: Mozilla 4.71 [en] (Win98; I)
X-Accept-Language: en
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: przepraszam - pomylka
References: <_YGE4.15825$a01.344178@news.tpnet.pl>
<38e359fd$0$18747@news2.zeelandnet.nl>
<7SKE4.16896$a01.366384@news.tpnet.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 25
Date: Thu, 30 Mar 2000 21:56:58 GMT
NNTP-Posting-Host: 212.160.61.14
X-Complaints-To: a...@t...pl
X-Trace: news.tpnet.pl 954453418 212.160.61.14 (Thu, 30 Mar 2000 23:56:58 MET DST)
NNTP-Posting-Date: Thu, 30 Mar 2000 23:56:58 MET DST
Organization: TPNET - http://www.tpnet.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:25942
Ukryj nagłówki
Herbatka wrote:
A kucharzem jestem sobotnio-niedzielnym (na razie -
> do czerwca; później mój osobisty narzeczony zamieni się w pana męża) i to
> jest dopiero zabawa, gdy możesz gotować, kiedy chcesz a nie kiedy musisz.
> Odezwijcie się ludzie, jak to u was wygląda. Mam wrażenie, że niektórzy
> nawet głowy z kuchni nie wystawiają - taka wiedza i doświadczenie.
Moj maz (na szcescie :-)) nie nalezy do tych, ktorzy to wymagaja od zon
codziennych domowych obiadkow. Dlatego tez nadal lubie gotowac. Dla
wielu moich kolezanek po slubie gotowanie stalo sie udreka. Jak nie mam
ochoty na pichcenie, to zjadamy cos na miescie lub maz zjada obiad w
barze w pracy.
Dzieki temu czesto mam ochote zrobic cos dobrego lub po prostu
poeksperymentowac. Kuchnia nadal jest moim ulubionym pomieszczeniem. I
nie kojarzy mi sie tylko z codziennymi garami. Bo zupelnie inaczej
gotujesz, kiedy chcesz a nie kiedy musisz:-)
________________________________________
Pozdrawia : Agnieszka Korzeniecka-Czaban
e-mail : a...@p...com
: c...@t...bialystok.pl
www : kaja.topnet.pl
________________________________________
|