Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.webcorp.com.pl!not-for-mail
From: Ulka <u...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: przepraszam - pomylka
Date: Fri, 31 Mar 2000 09:18:01 +0200
Organization: Serwis RUBIKON - http://www.rubikon.pl
Lines: 20
Message-ID: <3...@p...onet.pl>
References: <_YGE4.15825$a01.344178@news.tpnet.pl>
<38e359fd$0$18747@news2.zeelandnet.nl>
<7SKE4.16896$a01.366384@news.tpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: 195.116.39.251
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: aquarius.webcorp.com.pl 954487038 9846 195.116.39.251 (31 Mar 2000 07:17:18
GMT)
X-Complaints-To: u...@w...com.pl
NNTP-Posting-Date: 31 Mar 2000 07:17:18 GMT
X-Mailer: Mozilla 4.7 [en] (Win98; I)
X-Accept-Language: en
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:25954
Ukryj nagłówki
> A kucharzem jestem sobotnio-niedzielnym (na razie -
> do czerwca; później mój osobisty narzeczony zamieni się w pana męża) i to
> jest dopiero zabawa, gdy możesz gotować, kiedy chcesz a nie kiedy musisz.
> Odezwijcie się ludzie, jak to u was wygląda. Mam wrażenie, że niektórzy
> nawet głowy z kuchni nie wystawiają - taka wiedza i doświadczenie.
> Herbatka
Jesli jestes sobotnio-niedzielnym kucharzem to przyjmij wyrazy uznania
do twojej wiedzy kuchennej i czerwcowe gratulacje. Ja jestem typowo
s-n. W sobote zaczynam a w niedziele koncze przygotowanie obiadow na
caly tydzien, coby potem chopy tylko na talerz i do mikrofalowki. Juz
kiedys pisalam, ze dzieki grupie menu tygodniowe bardzo sie
urozmaicilo i chwala ci grupo za to. Nie mam wyobrazni kuchennej i nie
udzielem sie z nowymi przepisami, za to chetnie robie i pisze co z
tego wyszlo, np dzieki przepisowi ostrego na schabik w mojej kuchni
zagoscil rozmaryn, do tamtego czasu nie uzywany i tak kolejno kazdy
przepis wzbogaca moja wiedze kuchenna. Za to wszystko wszystkim dzieki
:-) Ulka
--
nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
|