Data: 2001-11-26 13:12:21
Temat: Re: przyprawa korzenna do piernikow
Od: i...@r...com.pl (Agnieszka Nowak)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
> zostawic i zobaczyc jak sie bedzie zachowywac za 3 lata.
> najlepiej utop w tym jakis przedmiot i zobacz czy jeszcze bedzie
> za te 3 lata.
Haha. To wcale nie jest toksyczne, bo kleilam sobie szczeke dzis ano i
jeszcze zyje.
> na oko to ten karmel Ci wyszedl zbyt skarmelizowany, bo jak ja
> robie karmel na deser ryzowy i najpierw jest skorupa pod mlot, to
> pod wplywem mokrosci rozlaazi sie na mazie
No dobra. Mamy diagnoze. A co z lekarstwem????
--
Maya
When God made man, she was only testing
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|