« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.man.poznan.pl!news.inter netia.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "Hanna Burdon" <h...@n...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: przyprawione mięso-ile wytrzyma? Date: Wed, 11 Feb 2004 14:54:33 -0000 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 7 Message-ID: <c0dfl8$t1m$1@inews.gazeta.pl> References: <c0dd0n$9ed$1@atlantis.news.tpi.pl> <c0ddgn$js9$1@inews.gazeta.pl> <c0de1j$eb7$1@atlantis.news.tpi.pl> <c0df6d$jpl$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: "Hanna Burdon" <h...@n...com> NNTP-Posting-Host: cpc4-darl2-3-0-cust23.midd.cable.ntl.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1076511208 29750 82.0.26.23 (11 Feb 2004 14:53:28 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 11 Feb 2004 14:53:28 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1165 X-Priority: 3 X-User: hanula X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1158 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:191527 Ukryj nagłówki > cebulą ze wszystkich stron, odstawiasz w chłodne miejsce nawet na 3 |
Zobacz także