Data: 2001-09-19 20:56:42
Temat: Re: przyprawy
Od: b...@d...com.pl (Herbatka)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Wkn <w...@w...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, September 19, 2001 11:00 AM
Subject: Re: przyprawy
> Za kucharkiem to mój chłop nie przepada. Chętnie bym tez sobie sprawiła
> kolekcję sosów najprzerózniejszych, bo na razie to stoi tylko chińskie
> chili, sojowy, tabasco.
>
> Wkn
E - to sosy mozna tez wymieniac - myslalam, ze chodzilo Ci tylko o suszone
zielsko ;-) No to dodaje jeszcze: sos sojowy ciemny, sos sojowy grzybowy,
tabasco, sos Lousiana (o ile dobrze pamietam - taki zielony i piekielnie
ostry), sos Worcestershire, ocet balsamico (no dobra - nie prawdziwy
10-letni, ale zawsze), ocet z czerwonego wina, ocet z bialego wina
Herbatka
galeria grupy kulinarnej: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
jesli chcesz dodac do niej swoje zdjecie - przeslij je na adres:
b...@d...com.pl
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|