Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for-
mail
From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: przyszedł czas na barszcz czerwony- kiszenie
Date: Sat, 23 Sep 2006 16:15:45 +0200
Organization: ICP News Server
Lines: 13
Message-ID: <ef3fhj$tbe$1@opal.icpnet.pl>
References: <ef38m6$g18$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl
X-Trace: opal.icpnet.pl 1159020915 30062 85.221.129.28 (23 Sep 2006 14:15:15 GMT)
X-Complaints-To: a...@i...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Sep 2006 14:15:15 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:278725
Ukryj nagłówki

> teraz próbuje kiszenie barszczu czerwonego, macie jakieś praktyczne uwagi
> , to poproszę


Ja się chętnie podłączę, bo właśnie postanowiłam ukisić barszcz z przepisu z
Kuchni Polskiej. Problem polega na tym, że na wierzchu pojawiło się odrobinę
pleśni :-(. Czy tak powinien wyglądać ukiszony barszcz? Jeśli nie, to jak
zapobiec pojawianiu sie pleśni? Macie jakieś dobre sposoby?

Dzięki i pozdrawiam
Barbara i Maleńka (~11.10.2006)


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
23.09 Panslavista
23.09 Dorota ***
24.09 ABC
24.09 Dorota ***
24.09 Wojtek H.
25.09 Barbara K.
25.09 Prawusek
25.09 Prawusek
25.09 Prawusek
25.09 Panslavista
25.09 ABC
25.09 Prawusek
25.09 JerzyN
25.09 Prawusek
25.09 Prawusek
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6